Wie wij zijn en wat wij gaan doen

Wij zijn Kelvin Joule, de passiefhuisbouw adviseur. Kelvin Joule is een onafhankelijk bouwkundig advies bureau, waar vanuit wij adviseren en diensten verlenen specifiek voor klanten die passief willen bouwen. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en daarmee de toegankelijkheid van energie neutraal wonen te vergroten. Wij begeleiden klanten van het idee om een passief huis te bouwen tot de oplevering en verder. Wij luisteren, vragen, denken mee en communiceren, waardoor de klant het ideale huis krijgt helemaal ontworpen naar zijn/haar wensen. Wij zorgen dat er maar een aanspreekpunt is voor de opdrachtgever, wat resulteerd in minder bouwfouten en een volledig en compleet gebouw en nog belangrijker een zeker gevoel voor de opdrachtgever!

Naast adviseren verzorgen wij ook bouwkundig en constructief tekenwerk en alle benodigde berekeningen voor een pasieve woning, zoals EPC- en PHPP-berekeningen. Nauwkeurig bouwkundig tekenwerk is noodzakelijk voor de aannemer, zodat alles op de bouw ook wordt uitgevoerd zoals de opdracht gever het wil. Wij hebben de kennis in huis om uw schetsontwerp om te zetten in bouwkundige tekeningen, zodat uw huis precies wordt zoals u wilt.

Het Passiefhuis

Met een Passiefbouwen krijgt u maximaal wooncomfort Ć©n de laagste energiebehoefte! U bouwt nu al het huis van de toekomst. Het is de norm voor energieneutraal bouwen na 2020.

Passiefhuizen worden gebouwd volgens het Passiefhuisconcept. Dit concept is begin jaren 90 ontwikkeld door het Passiefhuis Instituut in Darmstadt (Duitsland) en wordt daar, evenals in Oostenrijk en Zwitserland, op grote schaal toegepast. Door een uitgekiend zongeoriĆ«nteerd ontwerp met optimale schilisolatie (dak, gevels, vloeren, 3-voudig glas) en effectieve kierdichting, kan de warmte uit het passiefhuis nauwelijks weg. Dezelfde isolatie in combinatie met overstekken, buitenzonwering en nachtventilatie houden ‘s zomers de warmte buitenshuis. (Volgens Europese wetgeving wordt deze bouwwijze na 2020 in de Europese Unie, verplicht ingevoerd).

De Passiefhuis Bouwer

Op dit moment zijn wij in gesprek met de Passiefhuis Bouwer om samen de krachten te bundelen, zodat wij u nog beter van informatie kunnen voorzien.

Wij houden uw op de hoogte!

Heeft u een vraag?