Bouwadvies

Advies en begeleiding bij de ontwikkeling en bouw van uw woning

Bouwkostencontrole

De aannemer maakt begrotingen op basis van bestekken en tekeningen. KelvinJoule controleert voor u of deze begrotingen juist zijn en in dien nodig onderhandelt voor u voor betere prijzen.

Zijn de bouwkosten veel hoger dan verwacht? Wilt u nu een te groot huis of is de aannemer te duur? Laat door ons uw aannemersbegroting controleren.

Bouwkwaliteitscontrole

Steeds vaker komt het voor dat aannemers slechte kwaliteit bouwproducten gebruikt tijdens de bouw, omdat de kwaliteit en specificaties van producten nergens goed gedocumenteerd zijn. KelvinJoule controleert voor u alle documentatie op volledigheid of u laat ons deze documentatie volledig verzorgen.

 

Adviseren in bouwsystemen

Passieve woningen vragen ook om een andere manier van bouwen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een bouwmethode aanbevelen die het beste bij u past. Meer informatie over:

  • Wat is nu een passiefhuis precies?
  • En welke verschillende bouwmethode kun je goed toepassen in passieve woningen?

Vindt u in ons Passief bouwen eBook.

Support (zelf bouwen)

Werkt u met de door een van ons aangeraden bouwsystemen? Dan kunt u tijdens het bouwen ons vragen stellen over hoe dit systeem dan werkt en hoe u dit goed moet toepassen. KelvinJoule beschikt over een database met specificaties en informatie over verschillende bouwproducten.

Heeft u een vraag?