Bouwbegeleiding

Van het idee tot de oplevering en verder

Communicatie

Wij ontzorgen onze klanten volledig met onze bouwbegeleiding voor particulieren. Op deze manier heeft u maar één centraal aanspreekpunt en regelen wij alle communicatie met andere partijen voor u. Op deze manier worden er minder communicatiefouten gemaakt en daarmee minder fouten in de uitvoering van uw project. Hiernaast kunnen wij zo alle informatie van uw project combineren en u eventueel wijzen op oplossingen die beter of goedkoper zijn, die normaal over het hoofd worden gezien.

Bouwkostencontrole

De aannemer maakt begrotingen op basis van bestekken en tekeningen. KelvinJoule controleert voor u of deze begrotingen juist zijn en indien nodig kunnen wij voor u onderhandelen voor betere prijzen.

Zijn de bouwkosten veel hoger dan verwacht? Wilt u nu een te groot huis of is de aannemer te duur? Laat door ons uw aannemersbegroting controleren.

Bouwkwaliteitscontrole

Steeds vaker komt het voor dat aannemers slechte kwaliteit bouwproducten gebruikt tijdens de bouw, omdat de kwaliteit en specificaties van producten nergens goed gedocumenteerd zijn. KelvinJoule controleert voor u alle documentatie op volledigheid of u laat ons deze documentatie volledig verzorgen.

 

Ontwerp en planvorming

KelvinJoule heeft contacten met meerdere architectenbureaus die ervaring hebben met passiefhuis bouw. Afhankelijk van het type bouwsysteem waar u mee wilt gaan werken en de grootte van uw toekomstige woning, kunnen wij samen met u opzoek gaan naar een architect, zodat we meteen in de ontwerpfase al rekening kunnen houden met uw wensen en de uitvoering daarvan later op de bouw.

Adviseren in bouwsystemen

Passieve woningen vragen ook om een andere manier van bouwen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een bouwmethode aanbevelen die het beste bij u past. Meer informatie over:

  • Wat is nu een passiefhuis precies?
  • En welke verschillende bouwmethode kun je goed toepassen in passieve woningen?

Vindt u in ons Passief bouwen eBook.

Support (zelf bouwen)

Werkt u met de door een van ons aangeraden bouwsystemen? Dan kunt u tijdens het bouwen ons vragen stellen over hoe dit systeem dan werkt en hoe u dit goed moet toepassen. KelvinJoule beschikt over een database met specificaties en informatie over verschillende bouwproducten.

Heeft u een vraag?