Professioneel Bouwadvies

Advies en begeleiding voor uw bouwproject

Bouwadvies Professioneel

U kunt bij ons terecht voor advies over nieuwe en lopende projecten. Onze adviezen zijn gebaseerd op een combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring. Door ons breed scala aan specialisten kunnen wij u adviseren met de juiste informatie. Aangezien wij geen fysieke producten verkopen of afhankelijk zijn van leveranciers zijn wij geheel onafhankelijk, zodat wij ons kunnen focussen op onze klanten en hun wensen en voorwaarden. Zodat we samen tot een mooi bouwproces kunnen doorlopen.

Wij kunnen u adviseren in zowel bouwkundige als constructieve vraagstukken. U kunt ons ook inschakelen als bouw/projectbegeleider. Als bouwbegeleider kunnen wij u dan adviseren tijdens belangrijke beslissingen, zodat alles goed verloopt en projecten bewaakt worden op bouwtechnisch, constructieve en functionele kwaliteiten. Daarnaast zorgen wij dan ook voor een goede organisatie van het gehele bouwtraject.

Advies in energie bewust bouwen

Duurzaam bouwen of energie bewust bouwen wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Wij zijn gespecialiseerd in energie bewust bouwen of u er nu een klein of groot budget beschikbaar is, er kan altijd wel extra gelet worden op de energie behoefte van een gebouw zonder daar veel geld aan uit te hoeven geven. Wilt u advies over hoe uw gebouw of ontwerp te verduurzamen? Dan bent u bij KelvinJoule aan het juiste adres. Wij kunnen in adviseren in bouwmethode, bouwsystemen, detaillering en installatie technieken.

Ons team

Ons team bestaande uit ervaren medewerkers, ieder gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Waardoor wij breed, maar toch gespecialiseerd te werk gaan.

Bouwadvies

Advies en begeleiding bij de ontwikkeling en bouw van uw bouwproject.

Bouwvoorbereiding

Voor het uitwerken, berekenen en aanvragen van al uw benodigde documenten.

Constructie

Constructief ontwerp & advies, veilig ontwerpen van en het adviseren over constructies.

Bouwbegeleiding

Volledig ontzorgd door één centraal aanspreekpunt voor alle communicatie.

Heeft u een vraag?